Re-integratie

Uw eigen re-integratie regelen?

De weg terug naar werk is voor iedereen verschillend. Geen mens is hetzelfde.

Re-integratie vraagt dus om persoonlijke aandacht. Daarom biedt Lindenberg Consultancy u een programma op maat aan. Een goede analyse van uw persoonlijke situatie zorgt er voor dat u weer zo gezond en fit mogelijk aan het werk kunt.

Het re-integratie traject

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt de coach inzicht in uw drijfveren en wensen. Het kan zijn dat er meer onderzoek nodig is door middel van een belangstellingstest, een loopbaanonderzoek of een sollicitatietraining. Zeer belangrijk voor het verdere traject is dat het tussen u en de coach klikt.

Van te voren worden afspraken gemaakt waarbij opdrachten ook thuis worden uitgewerkt. Er zijn verschillende mogelijkheden van contact: e-mail, telefoon en het maken van een afspraak. Een vaste coach informeert u over de voortgang en de resultaten van het traject. Het is prettig als u informatie aandraagt over wat u zelf ervaart tijdens het re-integratieproces. Een actieve houding en doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden om een baan te vinden die bij u past.

IRO – Individuele Reïntegratie Overeenkomst

De IRO is een nieuwe regeling die wordt ingezet voor mensen die langer dan een half jaar een WW-uitkering hebben en/of in de WIA/WAO verblijven en zelf hun re-integratie bureau willen uitkiezen. Ook bij Lindenberg Consultancy kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken.

Toekomstige ondernemers

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een eigen onderneming? Lindenberg Consultancy heeft hiervoor de juiste expertise in huis. Ook over REA (Reïntegratie Arbeidsgehandicapten) en subsidiemogelijkheden die mogelijk nodig zijn om uw bedrijf vanuit een WW-/ WIA/WAO-positie op te zetten, kan Lindenberg Consultancy u adviseren.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen!