Werving & selectie en Executive Search

Werving & Selectie

Werving & selectie

Lindenberg Consultancy is gespecialiseerd in Werving & Selectie op het gebied van mbo+, hbo en academisch personeel. Wij zorgen voor een uiterst precieze matching tussen onze kandidaten en zakelijke relaties. Hiervoor maken we gebruik van een omvangrijke database. 

Indien zich in onze database geen geschikte kandidaten bevinden, gaan wij aan de slag via e-recruitment en gerichte werving. Daarnaast kunnen we, voor een optimale match, de kwaliteiten van sollicitanten testen aan de hand van bepaalde capaciteitstesten. Dit doen we door middel van uitgekiende testmethodieken, welke een objectief beeld geven van persoonlijke vaardigheden, kennis en voorkeuren.

Executive Search

Naast Werving & Selectie houdt Lindenberg Consultancy zich ook bezig met gerichte werving, middels Executive Search. Dit houdt in dat wij, in opdracht van onze opdrachtgevers, specifieke kandidaten benaderen. Deze kandidaten hebben (veelal) reeds een vaste betrekking en zijn niet actief op zoek naar een andere baan. Door gericht benaderd te worden, kunnen zij geïnteresseerd raken in een bepaalde vacature. Dit is het wezenlijke verschil met de reguliere Werving & Selectie.

De doelgroep, voornamelijk hbo'ers en academici, bevindt zich in alle branches en disciplines, binnen zowel de profit als non-profit sector.

Executive Search wordt door Lindenberg Consultancy verricht op No Cure No Pay basis (succes gerelateerd). Kortom, u betaalt pas aan het einde voor het resultaat, in plaats van reeds vooraf of tijdens het wervingsproces!